ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ “Χ” ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Σε ένα γήπεδο με χλοοτάπητα χαλί μετά τις εργασίες που έγιναν από το δήμο Τυρνάβου σε συνεργασία με τη διοίκηση του Αμπελωνιακού έγινε σήμερα το ντέρμπι μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αχιλλέα Φαρσάλων που έληξε ισόπαλο 1-1.

Στο σημερινό παιχνίδι οι “πράσινοι” στάθηκαν άτυχοι αφού κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 90+3′ όταν δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης από τον Ζιώγα. Ο Αμπελωνιακός που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πέρασε μπροστά στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Φλέγκας στο 21′ και διατηρούσε χωρίς ιδιαίτερη πίεση τη νίκη μέχρι την άτυχη στιγμή του 90+3′.

Αμπελωνιακός: Τράντος Γ., Φουδούλης Γ., Γούτος Ν., Δαλακώνης Χ., Αλεξόπουλος Α., Νικολακούλης Α., Αλεξανδρής Α.(c). (79′ Τεκέδης Γ.), Χατζούλης Ε., Ψύρρας Π. (87′ Καριπίδης Μ.), Φλέγγας Χ., Βαλατσός Ε. (61′ Βούκιας Σ.)

Αχιλλέας Φαρσάλων: Μπαταβάνης Χ., Κατσανάκης Κ., Πετράκης Χ. (71′ Τσουλής Α.), Τλούπας Χ.(c), Μάντζαρης Ν., Κομισόπουλος Γ., Γιαννολόπουλος Δ. (46′ Ζιώγας Δ.), Ταστεμερίδης Φ. (85′ Αλαμάνης Κ.), Κούμπια Σ. (Παπακωνσταντίνος Σ.), Χριστιανίδης Χ., Βούλγαρης Ν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το σημερινό παιχνίδι παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Χρ. Τσιόπας και Γ. Κουτσοδήμος, ο επιτετραμένος σύμβουλος αθλητικών θεμάτων Κ. Χρυσοβέργης, σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας και αρκετοί φίλαθλοι.

Μετά το τέλος του αγώνα, με την ευκαιρία της επιστροφής της ομάδας στο ανακαινισμένο γήπεδο, ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού Τάσος Μαυρίδης σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα του γηπέδου και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη δημοτική αρχή για την άψογη συνεργασία που είχε με τη διοίκηση της ομάδας και για τα έργα που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ