ΝΙΚΗ ΣΤΟ 86’ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ!

Ντέρμπι με τα όλα του στο γήπεδο του Ελευθεραί, εκεί όπου ο Φαλανιακός, με μεγάλο πρωταγωνιστή τη «χρυσή» αλλαγή του Τ. Μπεριτζά Χρήστο Λυγούρα αλλά και τον τερματοφύλακά του Σ. Μπιμπλιτζή που δήλωσε παρών όταν χρειάστηκε, πήρε το σπουδαίο «διπλό» και το ντέρμπι απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας,

με τέρμα που σημειώθηκε στο 86’!

Με το μυαλό στην άμυνα οι παίκτες του Φαλανιακού έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, ενώ ο Ηρακλής προσπάθησε με μακρινό σουτ του Νάστα στο 12’ που δεν βρήκε στόχο, με τον Μπιμπλιτζή να «κατεβάζει ρολά» όταν χρειάστηκε αποκρούοντας προσπάθειες του Γκιουρσάνη (25’) και του Καπετάνου (79’).

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν  κυρίως με τους Ιωαννίδη και Λεσάι, ενώ στο 84’ ο Τσιάκος προειδοποίησε πιάνοντας το δυνατό σουτ που πέρασε εκτός εστίας.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε τελικά στο 86’ ο Χρ. Λυγούρας που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, όταν μετά από σέντρα πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου (64’ Πατσής), Φορτομάρης Ν. (87’ Ράχης), Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Ντιντής Αθ., Γκιουρσάνης, Γκατζούλης, Φώτος, Νάστας (77’ Καπετάνος), Χριστίδης (63’ Ρέψης).

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Μπιμπλιτζής, Παππάς (41’ λ.τ. Μάνικος), Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β., Πανταζής, Μπλέντι, Ιωαννίδης (75’ Δημητρέλης), Τσιάκος (85’ Αλατάς), Λεσάϊ (64’ Λυγούρας Χ.).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ