ΧΡΥΣΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ «ΝΙΚΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ (ΦΩΤΟ)

Συγχαρητήρια και σε διπλωματούχους προπονήτριες

Επιτυχία που επαναλαμβάνεται μόνο τυχαία δεν είναι, κάτι που απέδειξαν περίτρανα τα κορίτσια του Γ.Σ «ΝΙΚΗ» Λάρισας που ανέβηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το Διασυλλογικό πρωτάθλημα ensemble Βορείου Ελλάδος Δ’ κατηγορίας,

σε αγώνες που έγιναν στο κλειστό της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει αθλήτριες και προπονήτριες για το δυναμικό ξεκίνημα και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια στη δύσκολη αγωνιστική χρόνια που ακολουθεί, ευχαριστώντας και τους γονείς των αθλητριών για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ

Εξάλλου το ΔΣ της «ΝΙΚΗΣ» συγχαίρει τις προπονήτριες των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου Σοφία Κανάκη και Ανθή-Μαρκέλλα Μάντζιου για την απόκτηση του πτυχίου της προπονήτριας Γ΄ κατηγορίας από τη σχολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Σας ευχαριστούμε που επιβεβαιώνεται συνεχώς πως μόνο με τη συνεχή εξέλιξη και κατάρτιση επιδιώκονται τα μέγιστα. Καλή συνέχεια στην προπονητική σας καριέρα και μπράβο σε όλους τους πτυχιούχος της σχολής», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ