ΜΠΑΣΚΕΤ: ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ οι καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας του Κρόνου Τυρνάβου ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ επικρατώντας στο κλειστό του Τυρνάβου της Φαλάνης με σκορ 65-59.

Μπουγάτσιας Α, Γκαρλόφτης Η, Κόκκινος Σ, Κότσιρας Ζ, Παπαγεωργίου Κ, Γκουντελίτσας Π, Μπαράκος Γ, Δερπάνης Ν, Ρουσιτάι Ρ, Σαματζής, Ξένος Ε, Τριαντάφυλλου Α.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Χάρης Σαμαντζής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα τόσο στην ομάδα του όσο και στη δυνατή ομάδα της Φαλάνης.

Το παιδικό

Νίκη όμως σημείωσε και η παιδική ομάδα του Κρόνου που με την καθοδήγηση του Χάρη Σαμαντζή επικράτησε στο κλειστό του Τυρνάβου του Μύτικας με 52-46 παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Τα δεκάλεπτα: 8-13, 23-26, 34-38, 52-46.

Κρόνος: Μπαράκος Κ., Φουσκαρίλης, Πανταζής, Ντέντα, Μάικος, Κακαδιάρης, Κοντογιάννης, Μητρολιός, Μπαράκος Ι., Ντέντα, Δερπάνης, Παιδής.

Μύτικας: Μεταξιώτης, Μπουρονίκος, Παπανικολάου, Σωτηρίου, Τσιλοφύτης, Νάνης, Κωνσταντίνου, Ξυντάρας, Βαρσάμης, Ντόστας, Μαργαρίτης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ