ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 14ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κάλεσμα για συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου απηύθυνε από τη Λάρισα ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γ. Πετρόπουλος, ο οποίος μετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία του Νομαρχιακού Τμήματος που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή

των Διοικητικών Συμβουλίων  των Α/θμιων Σωματείων του Νομού και στόχο τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα ενόψει της 24ωρης κινητοποίησης.

«Πρόκειται για την πρώτη απεργία μετά την υποτιθέμενη έξοδό μας από τα μνημόνια και πραγματοποιείται επειδή οι επαφές μας με τους αρμόδιους υπουργούς απέβησαν άκαρπες, οι δε απαντήσεις στα δίκαια αιτήματά μας ήταν άκρως μνημονιακές και αρνητικές», τόνισε στην εισήγησή του ο κ. Πετρόπουλος.

Μιλώντας νωρίτερα στους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ υπογράμμισε πως στην απεργία θα δώσουν το παρών ομοσπονδίες και συνδικάτα και του ιδιωτικού τομέα, ενώ κάλεσε όλους να διεκδικήσουν δυναμικά το τέλος της λιτότητας και των ελαστικών σχέσεων εργασίας, καθώς και την επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού.

«Η υποτιθέμενη έξοδος από τα μνημόνια μας οδηγεί σε απεργία», σημείωσε και ο πρόεδρος του Ν.Τ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ Δ. Παπαποστόλου, καλώντας όλους να δώσουν δυναμική απάντηση στις πολιτικές λιτότητας και αυταρχισμού μετέχοντας στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ