ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το Σάββατο οι περιθαλπόμενοι νέοι και νέες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας  του παραρτήματος Α.με.Α Λάρισας της δομής του Αμπελώνα «ο Αριστεύς» υποδέχθηκαν αθλητές, προπονητές και διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά σύσσωμη τη Διοίκηση της ομάδας , το προπονητή και τους παίχτες. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο άθλησης , πολιτισμού και γνωριμίας της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Αμπελώνα με την dream team των νέων της δομής όπου θα υποστηρίξουν την ομάδα σε κάθε της εμφάνιση δίνοντας το δικό της παλμό στις κερκίδες.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Αμπελώνα Σταύρος Κωτούλας με τον προπονητή και τους παίχτες μοίρασαν μπάλες στα παιδιά, συνομίλησαν μαζί τους δίνοντας το καθιερωμένο ραντεβού στα γήπεδα.

Η πρόεδρος του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας κ. Δήμητρα Ριζούλη, το προσωπικό της δομής και τα παιδιά της δομής ευχαρίστησαν θερμώς για την επίσκεψη και τα δώρα που προσφέρθηκαν, ευχήθηκαν καλή μπασκετική πορεία στην ομάδα στη κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ