ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΛ

Φιλοξενούν αύριο Τετάρτη  στις 5 μ.μ. στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ το Νηρέα Χαλανδρίου για την Α1 πόλο γυναικών

Οι ενδείξεις στην πρεμιέρα με την Γλυφάδα ήταν αρκετά ικανοποιητικές για τις κοπέλες του ΝΟΛ κι αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις των αντιπάλων τους. Αύριο όμως (5 μ.μ.) στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ, κόντρα στο Νηρέα Χαλανδρίου τα κορίτσια της λαρισινής ομάδας θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα

της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών και γιατί πιστεύουν ότι το τελικό 12-9 από τον ΑΝΟΓ στην πρεμιέρα τις αδικεί, βάση της εικόνας του αγώνα, αλλά και γιατί ο αυριανός αντίπαλός τους θα είναι ο βασικός ανταγωνιστής τους για την εξασφάλιση της παραμονής στην Α1 κατηγορία.

 

Ο τεχνικός του ΝΟΛ, Γιώργος Ευαγγελός, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης δηλώνει αισιόδοξος, τονίζοντας πως «είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε και για αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με την πρεμιέρα και να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα», σε μία αναμέτρηση που περιμένει κι αυτός και οι παίκτριές του, την ενίσχυση του φίλαθλου κόσμου της Λάρισας.

Όσον αφορά τις απουσίες του ΝΟΛ, θα είναι ίδιες, – αλλά και αναμενόμενες, – με αυτές της πρεμιέρας, (Μπελέγρη, Μπενέκου και Τζήμα). Στη διάθεση του Γιώργου Ευαγγελού θα είναι οι Κούμπρα Κους, Κάρλα Τοκκίνι, Μαρία και Ναυσικά Μπαλάτσα, Χρυσούλα Καζάνα, Κατερίνα Κυροδήμου, Ιωάννα Τουλουμτζίδου, Βίκη Χασιώτη, Ασημένια Τσιγαρίδα, Αναστασία Πατούνα, Χριστίνα Μιγδάνη, Ελένη Γούλα, Ρέα Κατσιούλα και Ραφαέλα Λαμπρονίκου. 

H ομάδα του Χαλανδρίου, κατάφερε να κάνει ντέρμπυ στην πρεμιέρα το παιχνίδι με τη ΝΕΠ στην Πάτρα, αλλά τελικά ηττήθηκε με 9-8 πιστοποιώντας πως και αυτός θα παλέψει δυνατά για την παραμονή. Να υπενθυμίσουμε πως στην πρεμιέρα είχαμε επίσης νίκες των Ολυμπιακού (15-2 τον Εθνικό) και Βουλιαγμένης (17-2 το Ρέθυμνο) στον άλλο όμιλο.

Το σημερινό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής 2ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης της Α1 γυναικών έχουν ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Βουλιαγμένης 18:30: Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός (Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος)

«Π. Καπαγέρωφ» 19:30: Εθνικός-Ρέθυμνο (Ποσποτίκης, Θωμάς)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Κολυμβητήριο Αλκαζάρ 17:00: ΝΟΛ-Νηρέας Χαλ. (Κ. Κυράνης, Χρ. Κυράνης)

«Αντ. Πεπανός» 20:00: ΝΕ Πατρών-Γλυφάδα (Κραβαρίτης, Κωνσταντινίδης)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Βουλιαγμένη 17-2 3

Ολυμπιακός 15-2 3

Εθνικός 2-15 0

Ρέθυμνο 2-17 0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γλυφάδα 12-9 3

ΝΕ Πατρών 9-8 3

Νηρέας 8-9 0

ΝΟΛ 9-12 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ