ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ … ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Η δημοτική παράταξη με ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της Στ. Ροντούλης καταγγέλλει την ύπαρξη χωματερής πίσω από τον Αριστέα στον Αμπελώνα, κάνοντας λόγο για υγεονομική βόμβα. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Έχουν αγανακτήσει οι Αμπελωνίτες με την εγκατάλειψη που βιώνουν από τη δημοτική αρχή του Τυρνάβου και απευθύνονται οργισμένοι στη Δράση Πολιτών, για να καταγγείλουν την αδιαφορία των διοικούντων.

Τελευταίο κρούσμα του ωχαδερφισμού που επικρατεί στη δημοτική αρχή είναι η δημιουργία μιας νέας ανεξέλεγκτης χωματερής στην περιοχή της Σαρακίνας, πίσω από τη δομή του  “Αριστέα”.

Η κατάσταση , όπως τεκμηριώνεται και από το φωτογραφικό υλικό , έχει γίνει ανυπόφορη. Νεκρά ζώα, βουνά από απορρίμματα και απαίσιες  οσμές συνθέτουν ένα απαράδεκτο  σκηνικό βρομιάς , που ντροπιάζει κάθε εχέφρονα πολίτη. Ταυτόχρονα, όμως, ελλοχεύουν και κίνδυνοι υγείας , διότι η εν λόγω περιοχή λειτουργεί ως υγειονομική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί.

Απορούμε, λοιπόν , για την απραξία και την αδράνεια των διοικούντων.Μέχρι πότε θα συνεχίζεται; Μέχρι πότε ο Δήμος θα πηγαίνει με τον “αυτόματο πιλότο;Μέχρι πότε η “Δράση Πολιτών” θα τους ξυπνά; Τα ίδια γίνονταν και με τον ανοιχτό αύλακα του Αμπελώνα , όταν η “Δράση Πολιτών” τους καλούσε να τον καθαρίσουν και αυτοί δήλωναν αναρμόδιοι.

Τώρα πότε σκοπεύουν να καθαρίσουν

τη νέα επικίνδυνη χωματερή που τους υποδεικνύουμε; Ή μήπως δηλώνουν πάλι αναρμόδιοι; Περιμένουμε και ευελπιστούμε να …ξυπνήσουν γρήγορα αυτή τη φορά”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ