ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 16ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ

Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη δομή του Κουτσόχερου εξαιτίας της εξαφάνισης μιας 16χρονης κοπέλας συριακής καταγωγής, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τρίτης, ενώ για το συμβάν έχει κινητοποιηθεί με συναγερμό και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη κοπέλα αγνοείται από νωρίς το πρωί της Τρίτης όταν και αναχώρησε από τη δομή έχοντας μαζί της μια σχολική τσάντα και έκτοτε αγνοείται, ενώ η σχετική ανακοίνωση του «Χαμόγελου του παιδιού» αναφέρει τα εξής:

“Στις 06/11/2018, στις 07:30, εξαφανίστηκε από το Κουτσόχερο Λάρισας, η Αvin (ον.) Ibrahim (επ.), 16 ετών, συριακής καταγωγής. Για την εν λόγω εξαφάνιση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 07/11/2018 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του παιδιού.

H Avin (ον.) Ibrahim (επ.) έχει ύψος 1.55 μ., βάρος 50 kg και έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και μαύρη χιτζάμπ. Είχε μαζί της μωβ σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας”.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ