ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ «ΔΩΤΙΟ ΠΕΔΙΟ»

Τρέχουν κυριολεκτικά οι εξελίξεις ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών και στο δήμο της Αγιάς, με το «Δώτιο Πεδίο» να μπαίνει στην τελική ευθεία για την εκλογή επικεφαλής της παράταξης.

Μετά τη δημιουργία 4μελούς συντονιστικής επιτροπής η οποία ορίστηκε υπεύθυνη για τη διαδικασία η συγκέντρωση των μελών του «Δώτιου Πεδίου» για τον απολογισμό του έργου την τετραετία που πέρασε και την ανάδειξη του προτεινόμενου από την παράταξη υποψήφιου για τη θέση του Δημάρχου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 11/11/2018, στις 19:00, στο Μεταξοχώρι Αγιάς (ταβέρνα Κεραμίδι).

Σημειώνεται πως η ψηφοφορία θα είναι μυστική και δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας θα έχουν μόνο αυτοί που είχαν θέσει υποψηφιότητα το 2014 με την ομάδα, ενώ όπως επισημαίνεται με νόημα σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης «εξυπακούεται ότι όποιος συμμετάσχει στην διαδικασία της ψηφοφορίας δεσμεύεται τόσο για την αποδοχή του αποτελέσματος όσο και για την στήριξη του εκλεγμένου υποψηφίου στο μέλλον».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά εκφρασμένο ενδιαφέρον για τη θέση του επικεφαλής υπάρχει από τον νυν επικεφαλής Γρ. Καλαγιά αλλά και το δημοτικό σύμβουλο Θ. Ολύμπιο, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου που ολοκληρώνεται η υποβολή των υποψηφιοτήτων να προκύψει και τρίτος ενδιαφερόμενος.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Όπως έγινε γνωστό η υποβολή υποψηφιοτήτων προς την επιτροπή εκλογικού αγώνα θα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 10/11/18, στις 12:00.
Για να θεωρηθεί έγκυρο το αποτέλεσμα η επιτροπή όρισε ότι πρέπει να ψηφίσει το 30% τουλάχιστον των υποψηφίων του 2014.
Πριν την ψηφοφορία ο κάθε υποψήφιος θα έχει δικαίωμα λόγου (διάρκειας 15’ λεπτών) για να παρουσιάσει τις θέσεις του κι αν χρειαστεί θα υπάρξει και δευτερολογία, επιπλέον θα υπάρξει και η δυνατότητα διαλόγου τόσο μετά τον απολογισμό όσο και πριν την ψηφοφορία.
Τέλος προσκεκλημένοι, αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου, είναι φυσικά και όλοι οι φίλοι του «Δώτιου Πεδίου» εφόσον επιθυμούν να παρακολουθήσουν την διαδικασία και να συμμετέχουν στην συζήτηση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ