ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΝΤ. ΚΟΡΕΣΤΗ

Σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο στάδιο Αλκαζάρ το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΕΠΣΛ στη μνήμη του αδικοχαμένου Λαρισαίου διαιτητή Αντώνη Κορέστη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 37 ετών.

Φίλοι του εκλιπόντος, συνάδελφοί του διαιτητές ποδοσφαίρου, στελέχη της Μ. ΑΤΑ στην οποία υπηρετούσε και άνθρωποι του προσκοπισμού έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ενώ στο ήθος και την προσφορά του στον αθλητισμό και τον προσκοπισμό αναφέρθηκε σε σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δ. Μπουχλαριώτης, ο οποίος τόνισε ότι στόχος της ΕΠΣΛ είναι το συγκεκριμένο τουρνουά να καθιερωθεί ως θεσμός.

Πριν την έναρξη των αναμετρήσεων έγιναν οι απονομές από την ΕΠΣΛ και την Επιτροπή Διαιτησίας προς την οικογένεια του Αντώνη Κορέστη. Τις πλακέτες απένειμαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτης στον πατέρα του εκλιπόντος Γιώργο Κορέστη και o πρόεδρος της ΕΔ κ. Λιόλιος στην αδερφή του Ζωή-Κωνσταντίνα, ενώ η Μ. ΑΤΑ έδωσε λάβαρα στις ομάδες των Προσκόπων και των Διαιτητών.

Στο πλαίσιο του τουρνουά διεξήχθησαν τρεις συνολικά αναμετρήσεις με τη συμμετοχή ομάδων των διαιτητών, της Μ. ΑΤΑ και των προσκόπων.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΕΠΣΛ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com