ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Κακή εμφάνιση και φυσιολογική ήττα για τον Τύρναβο, που στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ δεν τα κατάφερε στο γήπεδο του, με τον φιλοξενούμενο Ηρακλή Λάρισας να επικρατεί με 0-2.

Οι Τυρναβίτες δεν κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι, ενώ οι παίκτες του Χρ. Χατζηλιάδη προηγήθηκαν στο 22’ με τέρμα του Πατσή και ουσιαστικά «κλείδωσαν» τη νίκη τους στο 42’, όταν ο Καπετάνιος πλάσαρε στην κίνηση για το 0-2.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να ανατρέψουν την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, με τις λιγοστές επιθετικές ενέργειες να μη βρίσκουν στόχο, ενώ ο Ηρακλής είχε και δοκάρι στο 60’ μετά από όμορφη ενέργεια και σουτ του Νάστα.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Τύρναβο καθηλωμένο στους μόλις 10 βαθμούς και στη 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι παίκτες του καλούνται να ανασυνταχθούν ενόψει και του ντέρμπι με το Σμόλικα Φαλάνης, στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί.

Τύρναβος 2005 (Νίκος Παπανικολάου): Βλιώρας Α, Νταναβάρας Δ., Γάνος Θ. (80’ Τσούτσας Α.), Δασκαλόπουλος Κ., Κουτσοκέρας Α., Μπάκος Κ., Ντονούδης Γ., Μπάκος Ι., Λόζος Κ. (46’ Καραλής Γ.), Κατσαρός-Βέρρος, Κοκομπέλης Α. (75’ Τσατσελάρι Ρ.).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης Π., Πατσής Σ., Φορτομάρης Ν. (81’ Δολιάνης Α.), Ψωμολιάς Π., Ντιντής Α. (75’ Γκατζούλης Δ.),  Γιαννακόπουλος Α., Ρέψης Χ., Γκιουρσάνης Η., Καπετάνιος Α. (66’ Φώτος Γ.), Νάστας Α. (90’ Φορτομάρης Δ.), Χρηστίδης Ι.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ