ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Στ. Ροντούλης

“Βροχή” φτάνουν στη  “Δράση Πολιτών” οι διαμαρτυρίες παραγωγών της Λυγαριάς για την εξοργιστική αδιαφορία που δείχνει η δημοτική αρχή στο θέμα της περισυλλογής των συσκευασιών φυτοφαρμάκων.

Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν , με δικές τους δαπάνες κατασκευάστηκε ένα πλέγμα υποδοχής των σχετικών απορριμμάτων , με τη λογική ότι η δημοτική αρχή θα προχωρούσε κάθε φορά στην αποκομιδή των επικίνδυνων αυτών αποβλήτων , σύμφωνα με υποσχέσεις που δόθηκαν άλλωστε από αρμοδίους παράγοντες του Δήμου.

Το πλέγμα συλλογής έγινε, τα απόβλητα μαζεύονται, αλλά  η αποκομιδή αυτών παραμένει το μέγα ζητούμενο, καθώς η δημοτική αρχή , ως συνήθως βέβαια, κοιμάται όρθια και κωφεύει στις συνεχείς εκκλήσεις των αγροτών.

Πράγματι , όπως άλλωστε φαίνεται από το αδιάψευστο φωτογραφικό υλικό , η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και , πλην της ορατής υποβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου , εγκυμονούνται πια και κίνδυνοι για την υγεία των ανθρώπων.

Καλούμε , λοιπόν , τη δημοτική αρχή να πράξει το αυτονόητο , προχωρώντας τάχιστα στην αποκομιδή των σχετικών αποβλήτων.Η κατάσταση στη Λυγαριά έχει καταστεί ανυπόφορη και οι πολίτες δικαίως εξοργίζονται και διαμαρτύρονται.

Ακούει κανείς στη δημοτική αρχή του… ύπνου;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ