ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ν/Σ ΣΤΟ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με εκδηλώσεις και πανθεσσαλική φοιτητική συνάντηση στο χώρο του ΤΕΙ Λάρισας κλιμακώνουν τη δράση τους οι φοιτητές του ιδρύματος που αντιτίθενται στο ν/σ του υπουργείου Παιδείας για τις συγχωνεύσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Στο πλαίσιο των δράσεων τους οι φοιτητές προχωρούν σε πανθεσσαλική συνάντηση φοιτητικών συλλόγων, επιτροπών αγώνα και εκλεγμένων, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το ΤΕΙ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στις 15.00, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ιδρύματος, ενώ την Τρίτη 13 του μήνα θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και ενημερωτική εκδήλωση για το ν/σ και την επαγγελματική προοπτική των σπουδαστών.

Η εκδήλωση, με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας φοιτητών της Δυτ. Αττικής, καθηγητών και μελών των Επιτροπών Αγώνα των σχολών του ΤΕΙ Λάρισας (ΣΕΥΠ, ΣΤΕΦ, Σύλλογος Εστιακών), θα γίνει στις 4 το απόγευμα.

Εξάλλου οι φοιτητές προχώρησαν σε παρέμβαση και στη Σύγκλητο, ενώ ματαίωσαν κινητοποίηση που αφορούσε σε αποκλεισμό του κόμβου του Αγίου Αχιλλίου, η οποία και ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ