ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής της ΔΑΚΕ καθηγητών

Δυο μήνες μετά την αποχώρηση των μελών της Δ.Α.Κ.Ε.  Καθηγητών από το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας(11/9/2018) διαπιστώνεται ότι η Ε.Λ.Μ.Ε.  έπαψε να λειτουργεί,αφού οι εναπομείνασες  παρατάξεις δεν συμφωνούν στην αναπλήρωση των θέσεων των  παραιτηθέντων μελών μας.

Μέχρι σήμερα, 12/11/2018, δεν ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, αν και υπάρχει ειλημμένη ομόφωνη απόφαση από τις αρχές Σεπτεμβρίου , όταν ακόμη ήταν παρόντα τα μέλη τα Δ.Α.Κ.Ε. , δεν πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση για να συζητηθεί η εισήγηση του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. (20-10-2018),  δεν έγινε ο απολογισμός των αιρετών για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2018, δεν μπορούν να πληρωθούν τα πάγια  έξοδα λειτουργίας των γραφείων της Ε.Λ.Μ.Ε. (ενοίκιο, κοινόχρηστα,κ.τ.λ., όλα επί πιστώσει) και δεν έχει βγει ούτε μια ανακοίνωση για σοβαρά εκπαιδευτικά θέματα. Ίσως κάποιοι  να βολεύονται με τις  επιτροπές αγώνα, τα δίκτυα ή να επιθυμούν το χύμα στο κύμα να αντικαταστήσει την ύψιστη καταστατική υποχρέωση, τη συγκρότηση του Δ.Σ..

Η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους και στην ιστορία της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας  προτείνει :

την πραγματοποίηση καταστατικής συνέλευσης για αλλαγή άρθρων του καταστατικού

την εναρμόνιση άρθρων του καταστατικού της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας με εκείνα της Ο.Λ.Μ.Ε.  (συγκρότηση Δ.Σ., εκλογές ανά διετία κ.α.)

και απαιτεί  σε διάστημα δέκα ημερών να αποφασιστεί η πραγματοποίηση γενικής καταστατικής συνέλευσης.

Να δοθεί οριστικό τέλος στις τυχοδιωκτικές πρακτικές των αριστερών παρατάξεων, στην απαξίωση της Ε.Λ.Μ.Ε. και των συναδέλφων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ