ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡ. ΚΑΛΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΔΩΤΙΟ ΠΕΔΙΟ

Με το επιβλητικό ποσοστό 80% κέρδισε τις ενδοπαραταξιακές εκλογές για την ανάδειξη επικεφαλής στο Δώτιο Πεδίο του δήμου Αγιάς ο μέχρι σήμερα επικεφαλής Γρηγόρης Καλαγιάς, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο την έγκριση των μελών και φίλων της παράταξης και να ηγηθεί συνδυασμού στις εκλογές του Μαΐου στο δήμο Αγιάς.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο κ. Καλαγιάς σε δήλωσή του ανέφερε:

“Ευχαριστώ τα μέλη της παράταξής μας αλλά και τον συνυποψήφιο μου Θάνο Ολύμπιο για την χθεσινή διαδικασία. Η ψηφοφορία μου έδωσε το οκ για να συνεχίσω το δύσκολο έργο μέχρι τις ερχόμενες εκλογές. Ευχαριστώ τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που έφεραν σε πέρας αυτή την εσωτερική δημοκρατική διαδικασία. Σήμερα είναι μια διαφορετική μέρα γιατί στον δήμο Αγιάς έχουμε την πρώτη επίσημη υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο. Επειδή παράλληλα με τις εκλογικές διαδικασίες έχουμε και το δύσκολο έργο της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγιάς θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και κοντά στους δημότες.
Σας ευχαριστώ όλους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν πριν την εκλογική αναμέτρηση ο διεκδικητής της θέσης του επικεφαλής Αθ. Ολύμπιος θα στηρίξει την υποψηφιότητα Καλαγιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ