ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ Ι. ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ

Θα είναι υποψήφιος πρόεδρος Δένδρων σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και ο αγώνας ξεκίνησε. Η δημοτική παράταξη “Δράση Πολιτών” , με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει πως προτείνει ως υποψήφιο Πρόεδρο του διαμερίσματος Δένδρων -Πλατανουλίων -Αγ. Σοφίας τον πρ. Υπαρχηγό της ΕΛΑΣ , κ. Μπούτσικα Ιωάννη.

Μετά τη συνάντηση Ροντούλη  – Μπούτσικα , ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Η ένταξη του κ. Μπούτσικα στη Δράση Πολιτών είναι για μας μεγάλη τιμή και προκάλεσε στα μέλη μας κύμα χαράς.Ο Γιάννης , αν και έφτασε στα ύπατα αξιώματα της ΕΛΑΣ,  παραμένει ένας απλός και ιδιαίτερα αγαπητός, προσιτός άνθρωπος , που τον σέβεται και τον εκτιμά η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών του , γνωρίζοντας τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αψεγάδιαστη ηθική του υπόσταση.
Ανεπιφύλακτα , λοιπόν, τον προτείνουμε ως υπ. Πρόεδρο του διαμερίσματος Δένδρων-Πλατανουλίων – Αγ. Σοφίας, συνεκτιμώντας τις διοικητικές του ικανότητες , την πολύτιμη εμπειρία που έχει και την ανιδιοτέλεια που τον διακρίνει στην μέχρι τώρα πορεία της ζωής του.Ο Γιάννης , ο “στρατηγός” , όπως εμείς τον αποκαλούμε , υπήρξε πάντα άνθρωπος της κοινωνικής προσφοράς και του καθήκοντος.Γι αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός Πρόεδρος, που θα αναδείξει και θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως τον τόπο του.Είμαστε σίγουροι ότι οι συνδημότες  κυριολεκτικά θα αγκαλιάσουν και θα εμπιστευθούν την εκλογική προσπάθεια του “στρατηγού” μας “.
Μια σύντομη , όμως , δήλωση έγινε και από την πλευρά του κ. Μπούτσικα : “Αποδέχτηκα την ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση του κ. Ροντούλη , εμφορούμενος από μια αγνή διάθεση προσφοράς και αφοσίωσης στον τόπο που κατοικώ και δραστηριοποιούμαι.Έχω κάνει κάποια όνειρα για την περιοχή μου και θέλω να τα δω να πραγματοποιούνται με τη συνέργεια μιας νέας και δυναμικής δημοτικής αρχής.
Πιστεύω πως ο κ. Ροντούλης έχει το όραμα , τη δύναμη και την ευφυΐα να αναγεννήσει τον Δήμο Τυρνάβου και να αναζωογονήσει τα παραμελημένα χωριά μας.
Συντασσόμενος , λοιπόν , με τη Δράση Πολιτών, καλώ τους συνδημότες να στηρίξουν την προσπάθειά μας , χωρίς κομματικές παρωπίδες και διαιρέσεις , αφού ο χώρος της τοπικής  αυτοδιοίκησης υπηρετείται πρωτίστως από ανθρώπους  και όχι από κομματικές οντότητες. Σε όλη μου τη ζωή υπήρξα άνθρωπος του καθήκοντος προς την Πατρίδα και το ίδιο θέλω να συνεχίσω να κάνω και τώρα προς την μικρότερη πατρίδα , τον τόπο μου.Ελπίζω οι συμπολίτες μου να με εμπιστευθούν με την ψήφο τους, καθώς θέτω τον εαυτό μου στην κρίση τους με μία μόνο φιλοδοξία , να μπορέσω με τη βοήθεια του Θεού να εκφράσω τις δικές τους αγωνίες , προσδοκίες και ελπίδες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ