2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΤΡΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS

Διήμερη εκδρομή σε Πάτρα και Καλάβρυτα διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου το γραφείο τουρισμού MANDELAS TOURS από τον Τύρναβο. Το πρόγραμμα της εκδρομής διαμορφώνεται ως εξής: 

1η ημέρα 17/11/18

Αναχώρηση από την πόλη μας  περίπου στις 6.00 . Διάμεσου Λαμίας, Γραβιάς, Άμφισσας  και με ενδιάμεσες  στάσεις για καφέ φτάνουμε  στο Ρίο Συνεχίζοντας και περνώντας την γέφυρα φτάνουμε στη Πάτρα. θα  έχουμε χρόνο να  επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα  και χρόνο  ελεύθερο για περιήγηση στο κέντρο της πόλης  . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

2η ημέρα 18/11/18

Πρωινό. Αναχώρηση για το Διακοφτό απ όπου προαιρετικά θα πάρουμε το γραφικό οδοντωτό που διασχίζει το φαράγγι του Βουραικού ποταμού ,τοπίο με ιδιαίτερη ομορφιά  και φτάνει μέχρι τα Καλάβρυτα. Άφιξη στην ιστορική κωμόπολη. Επίσκεψη στη μονή της Αγίας Λαύρας και στο παρεκκλήσι που ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί του 21.Συνεχίζουμε για το μοναστήρι του Μέγα Σπηλαίου. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας για Ναύπακτο, (όπου θα έχουμε γεύμα) ,Γαλαξίδι και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο για την επιστροφή. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

  ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

  • 85 ευρώ το άτομο δίκλινο-τρίκλινο
  • 95 ευρώ το άτομο μονόκλινο

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ :

  • ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΗΡ 4* ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
  • ΠΡΩΙΝΟ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ