ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣ

Απρόοπτη εξέλιξη είχε η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο κίπερ του ΠΑΣ στον αγώνα με την ΑΕΛ για διαμαρτυρία, καθώς όπως προέκυψε ο Βελλίδης διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή της αναμέτρησης για λεκτική επίθεση και ύβρεις που δεχόταν από τραυματιοφορέα κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Το απαράδεκτο περιστατικό, που οδήγησε σε αποβολή του τραυματιοφορέα μετά από εντολή του άρχοντα του αγώνα Πρ. Ζαχαριάδη, οδηγεί την ΠΑΕ ΑΕΛ στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της SL, όπου και κλήθηκε να απολογηθεί για την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στη μία μετά το μεσημέρι.

Σημειώνεται πως ο διαιτητής της αναμέτρησης Πρ. Ζαχαριάδης με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ζήτησε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ τα στοιχεία του τραυματιοφορέα, αναγράφοντας στο φύλλο αγώνα το περιστατικό, κάτι που οδήγησε σε απολογία τη «βυσσινί» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου οργάνου της Λίγκας η ΠΑΕ ΑΕΛ «καλείται βάσει των αναφερομένων στο από 10/11/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/11/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα: Για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Λ. στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα».

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: VORIA.GR

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ