Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. Μ. ΣΧΟΙΝΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΣΘΕΒ

Σημαντικό γεγονός αποτελεί για τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλίας η παρουσία του Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ώρα 20.00 στη Λάρισα σε επιχειρηματικό δείπνο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ). 

Ο κ. Σχοινάς θα αναφερθεί στις επικείμενες εξελίξεις στο νέο ευρωπαϊκό μοντέλο του επιχειρείν, στη νέα ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, ενώ δίνεται μία σημαντική ευκαιρία στους επιχειρηματίες να ενημερωθούν ενδεχομένως για την η διαμόρφωση μιας καινούργιας ευρωπαϊκής πολιτικής που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός καθώς και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Στα πλαίσια του επιχειρηματικού δείπνου θα απονεμηθεί ο τίτλος του επιτίμου μέλους του Συνδέσμου στον κ. Σχοινά.

Στο δείπνο έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής  αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την υποστηρίζουν:

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ALFA WOOD GROUP, ANIMUS, ANKONtech Α.Ε, EDENRED, EXALCO ALUMINIUM SYSTEMS, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. – VOLVO 

ΧΟΡΗΓΟΙ: ALFASEEDS Α.Ε., ALPHA BANK, INTERCOMM FOODS S.A., FASHION CITY OUTLET, SPEEDEX, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ευγενική υποστήριξη: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com