ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με δυναμική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και πορεία στους πεζόδρομους της πόλης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ Δημοσίου Τομέα, με τη συμμετοχή οικοδόμων, εργαζομένων στην ειδική αγωγή και μελών του συνδικάτου των ΟΤΑ.

«Η εργατική τάξη και η πλειοψηφία του λαού μας υποφέρει από τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης και τις βάρβαρες πολιτικές στήριξης του κεφαλαίου, την ώρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας εμπλέκει όλο και περισσότερο στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Ε.Ε», τόνισε μεταξύ άλλων στην κεντρική του ομιλία ο αντιπρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων Δ. Τζιμούλης.

Χαρακτηρίζοντας την απεργία ως «ένα βήμα για την κλιμάκωση του αγώνα και την προετοιμασία για την επιτυχία της γενικής απεργίας που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου» ο κ. Τζιμούλης έστρεψε τα πυρά του εναντίον της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού καλώντας όλους σε επαγρύπνηση και αγώνες με κεντρικό σύνθημα «Μπροστά οι δικές μας ανάγκες».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ