ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “BIOCLIMATIC SOLUTION” ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, παρουσία πλήθους συγγενών, φίλων και συνεργατών τα εγκαίνια του καταστήματος Bioclimatic Solution στον Τύρναβο.

Ο Θεόδωρος Σταυράκης και η σύζυγός του Ελένη Σταυρίδη – Σταυράκη, Αρχιτέκτων Μηχανικός υποδέχτηκαν τον κόσμο, ενημερώνοντας τους για τα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημα, αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρει.  Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν από το κεντρικό κατάστημα της  Θερμογκάζ  στην Αθήνα,  ο διευθύνων σύμβουλος κ. Σωτήριος Κατσιμίχας και ο υπεύθυνος πωλήσεων Μαρίνος Καλλιντέρης και από το κατάστημα Θερμογκάζ  στη Λάρισα ο κ. Μάριος Βαλασσόπουλος, οι οποίοι ενημέρωσαν το κοινό για τα προϊόντα θέρμανσης και ψύξης των εταιριών  Vaillant και NIBE.

Επίσης παρευρέθηκε από τη ΖeniΘ, ο Β2Β account manager, τομέας εταιρικών πελατών, κ. Εμμανουήλ Παπαμανώλης ο οποίος ενημέρωσε το κοινό για τις υπηρεσίες και τα προνομιακά πακέτα της εταιρίας, ως προς τη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης και  η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φανή Λαγκιόλη – Μπίλιου.

Το ζεύγος Σταυράκη θέλει να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους και σας περιμένει στο κατάστημα, για να σας προτείνει καινοτόμες  και πρωτοποριακές λύσεις  θέρμανσης και ψύξης, όπως και εξειδικευμένες προτάσεις σχεδιασμού εσωτερικών χώρων ( custom σχεδιασμό επίπλου κ.α.).

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ευθυμίας Γουνιτσιώτη 52 Τύρναβος, τηλ.: 6942 404775

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ