ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕΘΟΥΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Ξεπερνά την κοινή λογική ένα σοκαριστικό συμβάν με μία δασκάλα μουσικής που αποπλανούσε τους μαθητές της, με τους οποίους έκανε σεξ αφού πρώτα τους μεθούσε.

Η δασκάλα αυτή ονομάζεται Λόρι Σόφτλεϊ είναι 34 χρονών και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, μεθούσε τους μαθητές της και τους πήγαινε στο σπίτι της.

Η πρώτη υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2008 όταν η Λόρι Σόφτλεϊ κατηγορείται πως πήγε για ποτό με έναν 17χρονο μαθητή της και στη συνέχεια αφού τον μέθυσε, τον οδήγησε στο σπίτι της όπου και τον «κάλεσε» στην κρεβατοκάμαρά της.

Η δασκάλα μουσικής Λόρι Σόφτλεϊ μεθούσε τους μαθητές της και τους πήγαινε στο σπίτι της.Η δασκάλα μουσικής Λόρι Σόφτλεϊ μεθούσε τους μαθητές της και τους πήγαινε στο σπίτι της.

«Έβαλε και στους δύο μας κρασί. Σε κάποιο σημείο φιληθήκαμε. Συνεχίσαμε και εκείνη έβγαλε τη μπλούζα της. Πήγαμε επάνω στο δωμάτιός της. Η κυρία Σόφτλεϊ έβγαλε ένα προφυλακτικό από το κομοδίνο της και κάναμε σεξ» περιέγραψε ο τότε 17χρονος.

Το ίδιο περίπου σκηνικό συνέβη με άλλο μαθητή το 2012.

«Έβγαλε τη μπλούζα της, την είδα ημίγυμνη. Πιστεύω ότι έβγαλε το παντελόνι της γιατί της έκανα στοματικό σεξ» περιέγραψε στην The Sun ο σήμερα 23 ετών νέος.

Η πρώτη υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2008 όταν η Λόρι Σόφτλεϊ κατηγορείται πως πήγε για ποτό με έναν 17χρονο μαθητή της και στη συνέχεια αφού τον μέθυσε, τον οδήγησε στο σπίτι της όπου και τον «κάλεσε» στην κρεβατοκάμαρά της.Η πρώτη υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2008 όταν η Λόρι Σόφτλεϊ κατηγορείται πως πήγε για ποτό με έναν 17χρονο μαθητή της και στη συνέχεια αφού τον μέθυσε, τον οδήγησε στο σπίτι της όπου και τον «κάλεσε» στην κρεβατοκάμαρά της.

Η υπόθεση ξεκίνησε μετά την εξομολόγηση του 23χρονου σε έναν δημοτικό σύμβουλο, στον οποίο περιέγραψε πως ο ανήλικος «πιάστηκε» στα δίκτυα της δασκάλας.

Η καθηγήτρια απολύθηκε από το σχολείο που εργαζόταν τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Πηγή: Καθηγήτρια μουσικής μεθούσε τους μαθητές στη χορωδία και έκανε σεξ μαζί τους [εικόνες] | iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ