ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΟΤΟΔΙΚΕΙΑ

Ανακοίνωση του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

Καταγγέλλουμε το νέο αγροτοδικείο που έχει σαν στόχο την τρομοκράτηση μας και την ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών . Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου μας σέρνουν σε δίκη  ως υποκινητές  των κινητοποιήσεων στο μπλόκο της Μελούνας το 2017.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επί θητείας  ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ τραβιόμαστε  σαν εγκληματίες στις δικαστικές αίθουσες επειδή αγωνιστήκαμε για το δίκιο μας .

Το έγκλημά μας είναι ότι βγήκαμε στο δρόμο για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο ενάντια στις πολιτικές της ευρωπαϊκής ένωσης και των ελληνικών κυβερνήσεων ,που μας ξεκληρίζουν  και μας έχουν φτάσει όλους εμάς τους μικρομεσαίους αγρότες σε αυτή τη τραγική οικονομική κατάσταση που ζούμε σήμερα .

Απαιτούμε να πάρουν τώρα πίσω τα αγροτοδικεία γιατί δε μας πτοούν ούτε μας λυγίζουν αφού θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα επιβίωσης για να μείνουμε στα χωράφια μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με μεγαλύτερο πείσμα .

Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων μας που διώκονται και να απαντήσουν στη νέα τρομοκρατία . Συνεχίζουμε θα νικήσουμε !

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ