Ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ κ. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης συνΠολιτεία δήμου Τυρνάβου 

Με επιμονή, δύναμη και στοχοπροσήλωση πολιτεύεται ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης όλο το διάστημα. Το έχει αποδείξει πολλές φορές, πότε με το θέμα του νερού και την αναστολή του ειδικού τέλους 80%, πότε με τη βάση ΕΚΑΒ, πότε με την εγκατάσταση φυσικού αερίου στην πόλη του Τυρνάβου,

πότε με την επίλυση του θέματος των σφαγείων και τώρα με το θέμα της φετινής αποστακτικής περιόδου.

Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος από αύριο ξεκινά τις διαδικασίες που θα ορίσουν την επόμενη μέρα για το τσίπουρο, ώστε να βρεθεί μια μόνιμη και βιώσιμη λύση.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η πορεία του Δημάρχου αποτελεί παρακαταθήκη για τον τόπο τα επόμενα χρόνια. Το να πολιτεύεται με ήθος, δημοκρατικές αρχές, καθαρά και απτά προς το συμφέρον του πολίτη είναι η απόλυτη διαφύλαξη του κύρους θεσμών και προσώπων που ασχολούνται με τα κοινά. Κάποιοι άλλοι μένουν ακόμη πολύ μακριά.

Σ.Σ.: Φανερά ικανοποιημένα τα μέλη της παράταξης και κυρίως οι δημοτικοί σύμβουλοι που έζησαν τις τελευταίες συνεδριάσεις του δ.σ., έλεγαν χθες ότι “ο δήμαρχος προσπαθούσε να βγάλει το φίδι από τν τρύπα, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι με μικροπολιτικά και επικίνδυνα για την περιοχή κίνητρα, παρακαλούσαν να τον τσιμπήσει…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ