ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΤΙΤΛΩΝ Ο Ο.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ

Πλούσια η συγκομιδή σε τίτλους για τον Όμιλο αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας  σε μια σειρά από πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης από 15/10-15/11. 

Πιο συγκεκριμένα και ανά πρωτάθλημα:

Ο πρωταθλητής εφήβων 2018 και μέλος της εθνικής ομάδας Χρήστος Νικολούλης κατέκτησε την 1η θέση στο 6ο πανελλήνιο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα ανδρών που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ορφέας Λάρισας στις εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center. Λίγες μέρες μετά, ο 16άρης Χρήστος συμμετείχε στην μεγαλύτερη κατηγορία των νέων ανδρών (18 ετών), στο τουρνουά masters της Χαλκίδας, κατακτώντας την 3η θέση.

Εξαιρετικό τουρνουά σε απόδοση και επιδόσεις για τους αθλητές του ομίλου μας Αντώνη & Ευαγγελία Μίζιου. Στο 5ο πανελλαδικό πρωτάθλημα κατηγορίας Ε1 (συμμετέχουν οι καλύτεροι 56 βαθμολογούμενοι αθλητές της Ελλάδας), ο Αντώνης Μίζιος κατέκτησε την 1η  θέση στα μονά (στην κατηγορία των αγοριών 14) & την 2η θέση στα διπλά (με συμπαίχτη τον Παναγιωτίδη Ιωάννη). Στην κατηγορία κοριτσιών 12, η αδελφή του Ευαγγελία Μίζιου, κατέκτησε την 3η θέση στα διπλά (με συμπαίκτρια την Μάγια Αλεξάνδρα) & την 5η θέση στα μονά.

Τέλος, στον τελικό του Πανελλαδικού πρωταθλήματος αγοριών κάτω των 10 ετών που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, ο Νούλας Αλέξανδρος κατέκτησε τη 2η θέση, συνεχίζοντας την παράδοση του ομίλου να παράγει αθλητές επιπέδου.

Τελευταία συλλογική πλέον υποχρέωση του ΟΑ Νίκαιας Λάρισας, είναι η συμμετοχή του με τις ομάδες ανδρών & γυναικών στο διασυλλογικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης Α΄ εθνικής κατηγορίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 23 έως 25/11.

Η πρόεδρος κ. Ακριβούλη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας συγχαίρουν όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα, τους συναθλητές τους που τους βοηθούν να εξελίσσονται, την προπονητική ομάδα του συλλόγου, γονείς και κηδεμόνες, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά. Διαχρονικός στόχος του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης σε όλα τα μέλη του, με ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση του δυναμικού ΟΛΩΝ των αθλητών του, με σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη, χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό ο πρωταθλητισμός.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ