Μ. ΣΧΟΙΝΑΣ: ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η Ε.Ε. ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Τη βεβαιότητα ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όπως έκανε μέχρι σήμερα, θα βρίσκεται δίπλα στην Ελλάδα και στη νέα αναπτυξιακή πορεία στην οποία πρέπει να κινηθεί γρήγορα, εξέφρασε ο Ελληνας εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς προσερχόμενος στο επιχειρηματικό δείπνο που διοργάνωσε προς τιμή του ο ΣΘΕΒ.

Ο κ. Σχοινάς τόνισε ιδιαίτερα τους στενούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με τη Λάρισα, στην οποία υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία και έχει πολλούς φίλους. Αναφερόμενος στην παρουσία του στην εκδήλωση σημείωσε με νόημα ότι είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους της παραγωγής και της πολιτικής για το μέλλον της χώρας και της Θεσσαλίας ειδικότερα στις νέες συνθήκες που διαμορφώνει το σημερινό γεωπολιτικό σκηνικό, αλλά και η συνολική οικονομική κατάσταση στην Ε.Ε.

Αργότερα στην ομιλία του και αφού προηγουμένως ανακηρύχθηκε με ομόφωνη απόφαση του δ.σ. του συνδέσμου επίτιμο μέλος του ΣΘΕΒ παραλαμβάνοντας και το σχετικό βραβείο από τον πρόεδρο Αχ. Νταβέλη, ο κ. Σχοινάς αφού τόνισε ότι οι οικονομίες των χωρών μελών της Ε.Ε. παρουσιάζουν υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, σημείωσε ότι θα πρέπει να αποφευχθούν λάθη και αστοχίες που οδήγησαν στην κρίση των προηγούμενων χρόνων ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του για το προσφυγικό τονίζοντας ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Στη σημερινή εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης που στάθηκε ιδιαίτερα στη στενή συνεργασία που έχει με τον κ. Σχοινά και η οποία απέφερε πολλά κέρδη για τη Θεσσαλία και ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης που τόνισε ότι ο κεντρικός στόχος της δημοτικής αρχής είναι να γίνει η Λάρισα ο πρώτος περιφερειακός πόλος ανάπτυξης στη χώρα.

Στην προσωπικότητα του κ. Σχοινά και στη συνεργασία του με τον ΣΘΕΒ αναφέρθηκε στην ομιλία του ο κ. Νταβέλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ