Η ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Συνελήφθη, σήμερα (17-11-2018) το μεσημέρι στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 46χρονος, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της κλοπής και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, ο 46χρονος κατελήφθη να έχει εγκαταστήσει μέσα σε  εγκαταλελειμμένη αποθήκη ένα πλήρες εργαστήριο μετατροπής και παραποίησης των αναγνωριστικών στοιχείων οχημάτων, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε εκεί βρέθηκε ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο όπως προέκυψε είχε κλαπεί σήμερα (17-11-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες από την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία που χρησιμοποιούνταν για την παραποίηση των στοιχείων οχημάτων (αυτοκόλλητες ταινίες χρώματος, ηλεκτρικό τρυπάνι, θερμοκολλητικό μηχάνημα κλπ), καθώς επίσης και μία μπαλαντέζα με λάμπα εξωτερικού φωτισμού.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος είχε αφαιρέσει από το χώρο του κινητήρα του προαναφερόμενου οχήματος τη μεταλλική ταμπέλα όπου αναγραφόταν ο αριθμός πλαισίου, και είχε τοποθετήσει αντίστοιχη πινακίδα όπου αναγραφόταν διαφορετικός αριθμός πλαισίου.

Το όχημα αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του δράστη σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ