ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΦΕΤΣΙΟΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και ο αγώνας ξεκίνησε.Ο Τυρναβίτης Θανάσης Σφέτσιος, με εξειδίκευση στους τομείς της Πληροφορικής , των Τηλεπικοινωνιών και του Διαδικτύου εντάχθηκε στη “Δράση Πολιτών” και είναι έτοιμος να συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια αναγέννησης του τόπου μας.

Περιχαρής ο κ. Ροντούλης , μετά την προσχώρηση του κ. Σφέτσιου, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση :
“Σήμερα καλωσόρισα στη Δράση Πολιτών έναν παλιό μου μαθητή , γι αυτό είμαι και ιδιαίτερα συγκινημένος.Ο Θανάσης έγινε ένας εξαίρετος οικογενειάρχης που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη πόλη του Τυρνάβου , αποκτώντας μόνο φίλους και υποστηρικτές λόγω του άμεμπτου χαρακτήρα και της αψεγάδιαστης συμπεριφοράς του.
Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ σε θέματα πρόσβασης στην σύγχρονη τεχνολογία και ήδη το πράττει αυτό  προς όφελος πολλών κατοίκων του Τυρνάβου , καθιστάμενος ιδιαίτερα αγαπητός, κυρίως  σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις νέες τεχνολογίες.
Έχω την πεποίθηση ότι ο Θανάσης θα καταγράψει πολύ καλές εκλογικές  επιδόσεις , για να προσφέρει στη συνέχεια τις γνώσεις του και στο επίπεδο του Δήμου. Καλωσήρθες Θανάση .Η παρουσία σου μας τιμά”.
Σύντομη δήλωση έγινε και από τον κ. Σφέτσιο: “Πιστεύω στις δυνατότητες του κ. Ροντούλη και στη δυναμική της Παράταξής του.Έτσι προσχώρησα στη Δράση Πολιτών με την ελπίδα της ανάπλασης του τόπου μας και με την προσδοκία ότι η συγκεκριμένη αυτοδιοικητική ομάδα θα κινηθεί στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός “έξυπνου” Δήμου , που θα εξυπηρετεί τον δημότη μέσω πολλαπλών καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών.
Αν το επιτρέψουν οι συμπολίτες μου , δηλώνω έτοιμος να καταθέσω και τη δική μου ανιδιοτελή προσφορά στην προσπάθεια δημιουργίας ενός “ευφυούς Δήμου”, που θα κάνει τη ζωή όλων ποιοτικότερη και ευκολότερη.Ευελπιστώ ότι θα κερδίσω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου , μολονότι ασχολούμαι πρώτη φορά με τα κοινά , καθώς κάνω την προσπάθειά μου με ανοιχτή καρδιά και με καθαρή ματιά , χωρίς μικροκομματικές στρεβλώσεις ή άλλες διαιρετικές λογικές.Πρώτα και πάνω από όλα βάζω τον Τύρναβο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ