ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΝ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Μια ρεμπέτικη βραδιά, διοργανώνει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στην Τσαριτσάνη, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης στην οποία θέλει να ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας του ρεμπέτικου τραγουδιού, από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι και σήμερα.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Γνωρίζουμε, χαιρόμαστε και απολαμβάνουμε το ρεμπέτικο τραγούδι, που διαχρονικά εξύμνησε τον έρωτα, τους αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας μας, τις πίκρες και τα βάσανα αλλά και τις χαρές του λαού μας, των απλών ανθρώπων του μόχθου και της βιοπάλης.

θα ταξιδέψουμε από την Ελλάδα στην Τουρκία,στην Αμερική,στον Καναδά,στη Γερμανία και στην Αυστραλία καθώς και σε άλλες χώρες, όπου μαζί με τους Έλληνες μετανάστες ταξίδεψαν και διαδόθηκαν τα ρεμπέτικα τραγούδια.

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018,στην Τσαριτσάνη, στο Αποστακτήριο του Λουκά Παπαδήμου, να απολαύσουμε τη ρεμπέτικη κομπανία και το πρόγραμμά της,που επιμελήθηκαν ιδιαίτερα ο Θανάσης Βαρθολομός-Μπασμπανάς και ο Θανάσης Τζιούργκανος-Νυχτερίδας-Μπουτ

Ανοίγουμε στις 7μ.μ.,απολαμβάνουμε τις πρόβες της ρεμπέτικης κομπανίας καθώς και τις παραδοσιακές γεύσεις, φαγητά και ποτά, σε κανονικές, καθημερινές τιμές. Στις 9μ.μ. αρχίζουμε το πρόγραμμα. Είσοδος 5 ευρώ για τα έξοδα του Συλλόγου. Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις και ούτε θα κρατηθούν θέσεις».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com