ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ» ΓΚ. ΜΠΕΛΟΓΚΛΑΣΟΒΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη-έκπληξη της γνωστής μαγείρισσας Μ. Ταμπακάκη

Παρουσία της παγκοσμίου φήμης πρώην πρωταθλήτριας και εν ενέργεια προπονήτριας Galina Beloglazova-Prudhomme που έφτασε ειδικά για το Γ.Σ «ΝΙΚΗ» Λάρισας από τις ΗΠΑ όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά συνεχίζεται η προετοιμασία των αθλητριών ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς.

Η σπουδαία Ρωσίδα πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στις μικρές αθλήτριες βοηθώντας στο προπονητικό έργο του συλλόγου, ενώ η διοίκηση της «ΝΙΚΗΣ» ευχαριστεί τη Ρωσίδα προπονήτρια και επίτιμο μέλος του συλλόγου για την αποδοχή της πρόσκλησης, αλλά και τις υπόλοιπες προπονήτριες και χορογράφους οι οποίες συνεργάζονται καθημερινά, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του σωματείου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ

Εξάλλου μια επίσκεψη-έκπληξη περίμενε πριν λίγες μέρες τις μικρές μας αθλήτριες της «ΝΙΚΗΣ», αφού κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους είδαν να καταφθάνει στο γυμναστήριο η κριτής του master chef junior  Μάγκυ Ταμπακάκη!

Η γνωστή μαγείρισσα δίνοντας όλη τη θετική της ενέργεια στα κορίτσια ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες στη Σόφια, της Βουλγαρίας αρχές Δεκέμβρη, ενώ ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τα Χριστούγεννα, όταν και αναμένεται να επισκεφτεί και πάλι τη Λάρισα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ