ΤΟ 14ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τίμησαν καθηγητές και μαθητές /τριες του 14ου Λυκείου Λάρισας με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο  την Παρασκευή.

Η εκδήλωση περιλάμβανε αφήγηση των γεγονότων από την επιβολή της δικτατορίας 1967 και τον αντιδικτατορικό αγώνα, απαγγελίες ποιημάτων από τους μαθητές και προβολή οπτικών και ακουστικών ντοκουμέντων από το χρονικό της εξέγερσης. Οι μαθητές ερμήνευσαν   τραγούδια των συνθετών Μάνου Λοΐζου, Μίκη Θεοδωράκη καθώς επίσης και επετειακά τραγούδια μνήμης της εξέγερσης των φοιτητών. Η εκδήλωση έκλεισε με το προσκλητήριο νεκρών του Πολυτεχνείου και τον Εθνικό Ύμνο.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες κα Παπαστεργίου και κα Φυτανή και τίμησαν με την παρουσία τους η Προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων  της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ηλιάδη Χριστίνα, η Συντονίστρια Εκπαίδευσης για την αειφορία κα Ξυνοπούλου Ελένη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Βλαχάκης Δημήτριος, η Γραμματέας κα Γκούντα Ρία, και πολλοί γονείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ