ΣΤΗ “ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” Ο ΣΠ. ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Τα χέρια δόθηκαν και ο αγώνας ξεκίνησε.Στον Συνδυασμό της Δράσης Πολιτών εντάσσεται ως υπ. σύμβουλος και ο Σπύρος Μπέλτσιος από το Αργυροπούλι, ο οποίος είναι πάρα πολύ γνωστός και αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο λόγω της πολυετούς ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Μετά την προσχώρηση του κ. Μπέλτσιου, ο κ. Ροντούλης δήλωσε:

“Είμαι ενθουσιασμένος από την προσχώρηση του Σπύρου Μπέλτσιου στη Δράση Πολιτών.Είναι ένας νέος οικογενειάρχης , γέννημα θρέμμα του Αργυροπουλίου , με μεγάλη προσφορά και επιδόσεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας , που διακρίνεται για το κοινωνικό και αθλητικό του ήθος.Διακατέχεται από ένα μεγάλο πάθος προσφοράς στην γενέτειρά  του και γι αυτό έχω τη βεβαιότητα πως οι συμπολίτες του θα τον επιβραβεύσουν στην κάλπη.

Με την προσδοκία ότι ο Σπύρος έχει να δώσει πολλά στον αθλητισμό και στα γήπεδα του τόπου μας , τον καλωσορίζω στην Παράταξη και του εύχομαι έναν καλό και έντιμο προεκλογικό αγώνα. Ήρθε η ώρα να μετατρέψει τις ποδοσφαιρικές του δάφνες σε αυτοδιοικητικές εκλογικές επιτυχίες”.

Από την πλευρά του , ο κ. Μπέλτσιος δήλωσε:

“Προσχώρησα στη Δράση Πολιτών με μοναδικό κίνητρο και φιλοδοξία την προσφορά στο χωριό μου και στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου.Ως αθλητής, ποδοσφαιριστής, θα αγωνιστώ για  την αναβάθμιση  των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου και για την ενδυνάμωση των αθλητικών Συλλόγων , έτσι ώστε τα νέα παιδιά να στρέφονται σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και στην αθλητική άμιλλα , αποφεύγοντας νοσηρές ή παραβατικές συμπεριφορές.

Τρέφω την πεποίθηση ότι ο κ. Ροντούλης και η Δράση Πολιτών θα δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα του αθλητισμού και γι αυτό αποφάσισα να δώσω μαζί τους την επερχόμενη αυτοδιοικητική εκλογική μάχη. Ζητώ την υποστήριξη των συμπολιτών μου , δεσμευμένος να καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την αθλητική αναγέννηση του Τυρνάβου. Η νέα γενιά το αξίζει και το απατεί”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ