«ΕΦΥΓΕ» ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΛΛΗΣ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Σοκ στην κοινωνία της Λάρισας προκάλεσε σήμερα η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 43χρονου Στέλιου Λέλλη, γιου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Ρίζου Λέλλη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 43χρονος, γυμναστής στο επάγγελμα, εντοπίστηκε νεκρός στην οικία του, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει νεκροψία-νεκροτομή, σύμφωνα δε με όλες τις ενδείξεις αυτός αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Ο εκλιπών κηδεύεται αύριο Σάββατο 24/11, στις 10.30 το πρωί, από τον ιερό ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, στη Λάρισα.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Σε ανακοινώσεις τους η ΠΑΕ ΑΕΛ και η Ερασιτεχνική αναφέρουν τα εξής:

Ο κ. Αλέξης Κούγιας, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον παλαίμαχο αρχηγό της ομάδας μας Ρίζο Λέλλη και στην οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό του γιου του Στέλιου. Είμαστε όλοι δίπλα του αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Η Ερασιτεχνική

Το Δ.Σ. του Σωματείου της Α.Ε.Λ. εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της παλιάς μεγάλης δόξας της ομάδας μας Ρίζου Λέλλη για την αναπάντεχη απώλεια του γιου τους Στέλιου. Η είδηση του θανάτου του Στέλιου συγκλόνισε όλο το Σωματείο και ειδικότερα το ποδοσφαιρικό τμήμα αφού ο εκλιπών, με την ιδιότητα του γυμναστή, είχε διατελέσει και προπονητής ποδοσφαίρου σε ακαδημίες της πόλης. Αιωνία σου η μνήμη φίλε μας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ