«ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Άρχισαν τα όργανα» για το «Πάρκο των Ευχών», καθώς η πρόταση προϋπολογισμού ύψους 380.000 ευρώ που κατατέθηκε προς ψήφιση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας έφερε κόντρες με την αντιπολίτευση.

Παρά την προσωπική δέσμευση του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη για οικονομικό απολογισμό και των δύο ετών λειτουργίας του Πάρκου με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του, αλλά και την παρέμβαση του αντιδημάρχου Πολιτισμού Π. Σάπκα που εστίασε στην κάλυψη όλων των ζητημάτων και ατελειών που προέκυψαν πέρυσι, όπως και στις πάνω από 100 εκδηλώσεις που καλύπτει ο προϋπολογισμός, η αντιπολίτευση επέμεινε στη θέση της τονίζοντας πως δεν υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία προκειμένου να αποφασίσουν σχετικά, με τη Ρ. Καραλαριώτου να περιγράφει «εξαιρετικά μεγάλο ποσό», μπαίνοντας σε διαδικασία να αναρωτηθεί «εάν ο δήμος έχει κάτι να κρύψει μη εμφανίζοντας οικονομικό απολογισμό της περσινής χρονιάς».

Των επιλογών της δημοτικής αρχής υπεραμύνθηκε και ο αντιδήμαρχος Π. Νταής επαναλαμβάνοντας την τοποθέτησή του σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου παρουσίασης του Πάρκου και σημειώνοντας τα κοινωνικά οφέλη της λειτουργίας του, ενώ ο προϋπολογισμός πέρασε τελικά κατά πλειοψηφία, αφού υπερψηφίστηκε από την συμπολίτευση, καταψηφίστηκε από τις παρατάξεις της κ. Καραλαριώτου, του κ. Μαμάκου, της Λαϊκής Συσπείρωσης και από τους δημ. συμβούλους κ. Βαγενά και κ. Αγορίτσα, με τις παρατάξεις Νασιώκα και Διαμάντου να ψηφίζουν λευκό.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ