ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και ο εκλογικός αγώνας ξεκίνησε για τον Γιώργο Καραγιώργο. Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Στέλιο Ροντούλη, ο Αμπελωνίτης καθηγητής της Πληροφορικής προσχώρησε στη “Δράση Πολιτών” ,σκορπίζοντας μεγάλη ικανοποίηση στα μέλη της παράταξης.

Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών , ο κ. Ροντούλης δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ένταξη του Γιώργου στην αυτοδιοικητική μας ομάδα.Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος , με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της Πληροφορικής , που έχει κερδίσει με τον άψογο χαρακτήρα και το ήθος του την βαθιά εκτίμηση και αγάπη των μαθητών του .Η νέα γενιά του Τυρνάβου έχει υψηλές προσδοκίες από τον αγαπημένο της καθηγητή , ο οποίος πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί δεόντως.Εμείς θεωρούμε ότι προτείνουμε στους δημότες έναν άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει στην εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στο Δήμο Τυρνάβου , την οποία αντιλαμβανόμεθα ως την κορυφαία πρόκληση της επόμενης δημοτικής αρχής που κυριολεκτικά θα χαράξει το αναπτυξιακό μέλλον του τόπου μας.Η συνεισφορά του Γιώργου στον τομέα αυτό θα είναι καταλυτική και γι αυτό πιστεύω ότι οι πολίτες θα επικυρώσουν θετικά την εκλογική του προσπάθεια”.
Από την πλευρά του , ο κ. Καραγιώργος δήλωσε: “Η πρόταση του κ. Ροντούλη ήταν για μένα ιδιαιτέρως κολακευτική.Τιμώ τον Στέλιο ως άνθρωπο και ως πολιτική οντότητα που χρόνια αγωνίζεται για το κοινό καλό του τόπου μας και γι αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να δικαιωθεί.Προσθέτω, λοιπόν, και τις δικές μου δυνάμεις στην προσπάθεια της Δράσης Πολιτών , με την ελπίδα να μπορέσω να εκφράσω τις αγωνίες και προσδοκίες της νέας γενιάς και να συμβάλλω στην ανάπτυξη των συστημάτων Πληροφορικής του Δήμου,  με όποιες γνώσεις και εμπειρίες διαθέτω και από Δήμους του εξωτερικού.Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον Τύρναβο μια ευρωπαϊκή πόλη υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων από τους δημότες της”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ