ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

bty

Το δημαρχείο Τυρνάβου επισκέφθηκε σήμερα ο νέος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετά τη λειτουργία στο μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης, την οποία παρακολούθησε πλήθος πιστών.

Ο κ. Ιερώνυμος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο δημαρχείο είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά από το δήμαρχο Π. Σαρχώση για το προφίλ του δήμου Τυρνάβου, για την παραγωγική του βάση και για την πλούσια ιστορία της περιοχής.

Ο νέος μητροπολίτης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το δήμο Τυρνάβου ζητώντας αναλυτικά στοιχεία για την αμπελοκαλλιέργεια και τις οινοποιητικές μονάδες της περιοχής αλλά και τις υπόλοιπες αγροτικές παραγωγές.

bty

Παράλληλα με την ευκαιρία της παρουσία του στο δημαρχείο οι κ.κ. Σαρχώσης και Ιερώνυμος συζήτησαν και για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από τη θανάτωση του Αγίου Γεδεών πολιούχου του Τυρνάβου που θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα το διήμερο 29 και 30 Δεκεμβρίου 2018.

Ο κ. Σαρχώσης απένειμε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του δήμου Τυρνάβου στο νέο μητροπολίτη και τόνισε την αναγκαιότητα συνέχισης των στενών σχέσεων δήμου και μητρόπολης.

Στη σημερινή συνάντηση ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι Κ. Κουλιός και Φ. Λαγγιόλη – Μπίλιου, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Ν. Κατσαρός, η πρώην δήμαρχος Αν. Ψύρρα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κ. Πετμεζάς και εκπρόσωπος του Α.Τ. Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ