ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΗΤΤΗΤΟ

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει μετά την ολοκλήρωση και της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ο Απόλλωνας Λάρισας που επικράτησε στη Φιλιππούπολη του Αήττητου Σπάτων με 2-0 και εκμεταλλευόμενος τη βαθμολογική απώλεια του Εργοτέλη έμεινε μόνος πρώτος με 16 βαθμούς.

Οι παίκτες του Μαρσέλο Τροΐζι παίζοντας όμορφο αλλά και ουσιαστικό ποδόσφαιρο έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, σημείωσαν δύο τέρματα (28’ και 39’) με το Σουλιώτη τα οποία ακυρώθηκαν ως παραβάσεις, είδαν τις επιθετικές πρωτοβουλίες των Μαρκολίνο, Κουρτεσιώτη, Τασιουλή, Σουλιώτη και Πολέτο να μην βρίσκουν στόχο, ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ο Μαρκολίνο εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και «σέρβιρε» στον Πολέτο που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0 για την ομάδα του.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Αήττητος επιχείρησε να ξαναμπεί στο ματς, όταν στο 47’ ο Ματσούκας έστειλε με σουτ τη μπάλα μόλις άουτ, ενώ στο 53’ ο Μαντζάρης είπε «όχι» σε δυνατό σουτ του Σταματάκη.

Οι Φιλιππουπολίτες ξαναπήραν τα ηνία του αγώνα και απείλησαν με τους Λουκάο και Τασιούλη, για να φτάσουμε στη φάση του 69’, όταν ο φορμαρισμένος Πολέτο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε και στο τείχος των αμυντικών και στρώθηκε στο Σουλιώτη που «κλείδωσε» τη νίκη γράφοντας το 2-0.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Αήττητος ήταν να καταγράψει ένα δοκάρι στο 74’ με το Μαρουκάκη, μετά από κόντρα αμυνόμενου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Κοντοές (58’ Aγιώτης), Σουλιώτης, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (70’ Λίταινας), Πολέτο (84’ Καμπέρης), Λουκάο.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Χριστοφιλέας, Βούκοβιτς, Γροντής, Σπυρόπουλος, Μουστάκης (61’ Κατσικογιάννης), Κασνέτση, Σταματάκης, Χαντί (73’ Νικλητσιώτης), Ματσούκας (67’ Χατζηιωαννίδης), Μαρουκάκης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΟΧ/Κισσαμικός – Ηρόδοτος 2-0

Ηρακλής – Σπάρτη 3-0

Τρίκαλα – ΝΠΣ Βόλος 0-1

Απόλλων Λάρισας – Αήττητος Σπάτων 2-0

Εργοτέλης – Πλατανιάς 2-2

Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0

Αιγινιακός – Δόξα Δράμας 1-3

Απόλλων Πόντου – Κέρκυρα 0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Απόλλων Λάρισας 16
  2. Εργοτέλης 14
  3. ΝΠΣ Βόλος 13
  4. Πλατανιάς 12
  5. Δόξα Δράμας 10
  6. Κέρκυρα 10
  7. Ηρόδοτος 9
  8. Παναχαϊκή 9
  9. ΑΕ Καραϊσκάκης 7
  10. Ηρακλής 7
  11. Απόλλων Πόντου 6
  12. Αήττητος Σπάτων 5
  13. Σπάρτη 5
  14. ΑΟΧ/Κισσαμικός 5*
  15. Τρίκαλα 3
  16. Αιγινιακός 2

7η αγωνιστική (Σάββατο 1/12, 15:00)

Πλατανιάς – Τρίκαλα

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

15:00

Σπάρτη – ΝΠΣ Βόλος

Αήττητος Σπάτων – Ηρακλής

Πλατανιάς – Τρίκαλα

ΑΕ Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας

Ηρόδοτος – Εργοτέλης

Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή

Κέρκυρα – ΑΟΧ/Κισσαμικός

Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ