ΚΤΗΝΩΔΙΑ! ΕΘΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ξεπέρασε κάθε όριο η ανθρώπινη κτηνωδία στον Αμπελώνα Λάρισας, αφού ασυνείδητοι θεώρησαν καλό να θανατώσουν κουτάβια που φώλιαζαν σε άνοιγμα δέντρου ρίχνοντας χώμα και θάβοντάς τα ζωντανά!

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία του Αμπελώνα, όταν φιλόζωη κάτοικος της περιοχής άκουσε το κλάμα των εγκλωβισμένων ζώων ειδοποιώντας το Σύλλογο Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας “Ελεύθερος”, μέλη του οποίου έσπευσαν στον Αμπελώνα καταφέρνοντας να απεγκλωβίσουν ζωντανά τρία σκυλάκια, ενώ άλλα πέντε κουταβάκια ανασύρθηκαν από τα χώματα νεκρά.

Για το απαράδεκτο περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, με το Α.Τ Τυρνάβου να σχηματίζει δικογραφία, ενώ τα κουταβάκια φιλοξενούνται σε σπίτι του Αμπελώνα, η δε μητέρα τους, όπως επισημαίνεται από τα μέλη του «Ελεύθερου», θα πρέπει να μπει άμεσα στο πρόγραμμα στειρώσεων του Δήμου Τυρνάβου, αλλά και να της παρασχεθεί άμεση ιατρική φροντίδα μετά τη γέννα και την απομάκρυνση των κουταβιών.

Θεωρώντας πως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρ. Τσιόπας έχει κινηθεί ήδη για το περιστατικό που αμαυρώνει την εικόνα του Αμπελώνα και στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης τα μέλη του «Ελεύθερου» απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Α.Τ Τυρνάβου στο τηλέφωνο 2492023333 ή με τη σελίδα του συλλόγου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως για τη διαλεύκανση της υπόθεσης αναμένεται να αξιοποιηθεί και υλικό από κάμερες που βρίσκονται στην πλατεία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ