ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αφαντοι παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία παραμένουν οι δράστες της σημερινής ληστείας στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί όταν ένας άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπο μπήκε στην Τράπεζα και βγάζοντας πιστόλι ζήτησε τα χρήματα από την ταμία,

του υποκαταστήματος.

Αφού πήρε τα χρήματα αναγκάζοντας και κάποιους πελάτες να γονατίσουν έσπευσε να εξαφανιστεί με όχημα που τον περίμενε έξω από την τράπεζα.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες το όχημα, ένα κόκκινο αγροτικό μάρκας ISUZU, παλαιό μοντέλο με παραπέτες στην καρότσα, βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα πίσω από το νεκροταφείο του Αμπελώνα,γεγονός που σημαίνει ότι οι δράστες είχαν σχεδιάσει με λεπτομέρεια τη διαφυγή τους.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, ο δράστης, ηλικίας περίπου 35 – 45 ετών περίπου, που μπήκε στο υποκατάστημα, και μιλούσε καλά Ελληνικά, πήρε από τα ταμεία της Τράπεζας το ποσό των 10.000 € περίπου.

Πάντως εκείνο που προβληματίζει την αστυνομία που εξετάζει λεπτομερώς τα βίντεο από τις κάμερες της τράπεζας είναι το πως ο δράστης πέρασε από την πόρτα του καταστήματος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ