ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΟΤΟΠΟ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του
Τα χέρια δόθηκαν και ο αγώνας ξεκίνησε.Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019, Στέλιος Ροντούλης και Κώστας Κυρίτσης συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί.

Σχετικά ο κ. Ροντούλης δήλωσε:
“Σήμερα υποδέχτηκα στη Δράση Πολιτών τον Κώστα Κυρίτση από τον Βρυότοπο.Είναι ένας μειλίχιος άνθρωπος , ιδιαίτερα αγαπητός στους συγχωριανούς του , που ασχολείται με τη γεωργία , έχοντας το πάθος της ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο του.
Η ένταξή του στη Δράση Πολιτών μάς χαροποίησε όλους , γιατί πιστεύουμε πως με την απλότητα και την πραότητα του χαρακτήρα του θα κερδίσει εύκολα την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του , οι οποίοι θέλουν να εκπροσωπηθούν από ανθρώπους ακέραιους,  που δεν εμπλέκονται στα κοινά για ίδιον όφελος”.
Από την πλευρά του, ο κ. Κυρίτσης δήλωσε: ” Εντάχθηκα στη Δράση Πολιτών , γιατί πιστεύω στις ικανότητες και στην αξιοσύνη του κ. Ροντούλη και της ομάδας του.Εξάλλου , η μόνη παράταξη που έκανε μια δυναμική αντιπολίτευση κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν η Δράση Πολιτών. Η διαπίστωση αυτή με ώθησε να προσχωρήσω στη Δράση Πολιτών , για να ενισχύσω και εγώ , με όποιες δυνάμεις διαθέτω , την προσπάθεια που γίνεται.Επιπροσθέτως, δεν μπορώ να μείνω απαθής μπροστά στην εγκατάλειψη που γνωρίζει ο Βρυότοπος από την παρούσα δημοτική αρχή.Το τέλμα πρέπει να ξεπεραστεί και πιστεύω ότι ο κατάλληλος φορέας που θα αγωνιστεί γι αυτό με δύναμη και σχέδιο είναι η Δράση Πολιτών με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Ροντούλη “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ