ΜΕ FAKE NEWS ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ψευδής είδηση που κυκλοφόρησε από χθες το μεσημέρι μέσα από γνωστή ακροδεξιά σελίδα η οποία επικαλούμενη πηγές αλλά και ανάρτηση άγνωστου μέχρι στιγμής ατόμου στο facebook, στοχοποίησε ευθέως τη διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας κάνοντας λόγο για μεροληπτική στάση της υπέρ εξωσχολικών της ΚΝΕ.

Παρουσιάζοντας ως γεγονότα ψεύδη έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι η διευθύντρια απέβαλε και αποκάλεσε μαθητές φασίστες που  έδιωξαν από το σχολείο εξωσχολικούς που μοίραζαν φυλλάδια της ΚΝΕ.

Φυσικά η αλήθεια απέχει πολύ από το κατασκευασμένο δημοσίευμα αφού σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια η διευθύντρια αλλά και εκπαιδευτικοί του σχολείου ουδέποτε μπήκαν εξωσχολικοί στο προαύλιο του σχολείου που ανήκει και σε άλλο σχολείο, τονίζοντας ότι υπάρχει φύλακας, αλλά και καθηγητές που εφημερεύουν.

Αποβολή δόθηκε με απόφαση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου σε μαθητές επειδή χτύπησαν συμμαθητή τους, πρακτική που είναι συνήθης σε τέτοια περιστατικά.

Επίσης ποτέ δεν αποκάλεσε η διευθύντρια τους μαθητές που πήραν αποβολή φασίστες.

Ολοι διερωτώνται για τα κίνητρα αυτής της στοχοποιημένης επίθεσης, η οποία κατάληξε στο μεν δημοσίευμα με την εκτίμηση ότι θα γίνει σήμερα κατάληψη στο σχολείο, στη δε ανάρτηση του facebook  “ότι έπεται συνέχεια”…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ