ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λάρισας, κ.κ. Ιερώνυμο , πραγματοποιήθηκε από τον επικεφαλής και στελέχη της δημοτικής παράταξης του Τυρνάβου “Δράση Πολιτών”, με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του νέου Ποιμενάρχη.

Μετά τη συνάντηση , ο κ. Ροντούλης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση : “Ευχηθήκαμε στον νέο μας Ποιμενάρχη υγεία και δύναμη ,διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα είμαστε , ως Δράση Πολιτών, στο πλευρό του ,όταν και όποτε μας ζητηθεί. Επιπροσθέτως, του εκθέσαμε κάποιες απόψεις μας σχετικές με το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Τύρναβο και την παλαιά εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου στον Αμπελώνα, ενώ ιδιαίτερη προσοχή στη συζήτησή μας απέσπασε το ζήτημα της φύλαξης και της διάσωσης των  σπάνιων ιερών κειμηλίων που υπάρχουν στον τόπο μας και που, δυστυχώς, συχνά γίνονται αντικείμενα κλοπής. Νομίζω πως ο Δεσπότης μας έτεινε ευήκοον ους, υποσχόμενος να εξετάσει προσωπικά  όλα τα ζητήματα που του θέσαμε “.

Σε ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου, ο κ. Ροντούλης του προσέφερε δύο πονήματα που συνέγραψε ο ίδιος, δηλαδή ένα βιβλίο περί “Ελληνικής

Εξωτερικής Πολιτικής,1821-1832”, εκδόσεων Σαββάλα, και μια διατριβή περί “Ασφαλείας στη Νοτιοανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ”, εκδόσεων του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου της Ουαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ