ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση του επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” Στ. Ροντούλη για τη μη καταβολή ενισχύσεων Ντε Μίνιμις

Τελικά, οι μάσκες έπεσαν… μόνο που αυτό έγινε πριν καν την έλευση της Αποκριάς και εις βάρος των ντόπιων ροδακινοπαραγωγών.

Διότι , όπως έγινε γνωστό , ενώ οι ροδακινοπαραγωγοί της Κοζάνης , της Φλώρινας , της Πέλλας και της Ημαθίας έλαβαν ενισχύσεις de minimis  λόγω των βροχοπτώσεων που έπληξαν την παραγωγή τους το 2017, οι αντίστοιχοι ροδακινοπαραγωγοί του Νομού μας δεν πήραν ούτε ένα ευρώ ,αν και υπέστησαν ακριβώς το ίδιο ζημιογόνο αίτιο.

Γιατί σιωπά , λοιπόν , ο λαλίστατος κατά τα άλλα κ. Κόκκαλης; Γιατί τώρα ποιεί την νήσσαν , ενώ πριν  μήνες ο ίδιος διαβεβαίωνε τους ροδακινοπαραγωγούς της Λάρισας ότι θα λάβουν ενισχύσεις de minimis; Γιατί τώρα ο ίδιος δεν αντιδρά σε μια άδικη και παράλογη απόφαση του Υπουργείου του ; Άλλη είναι η βροχή στη Λάρισα και άλλη στην Κοζάνη;

Προφανώς , ο κ. Υφυπουργός έχει άλλες προτεραιότητες. Άλλες θα είναι όμως και οι προτεραιότητες των ροδακινοπαραγωγών όταν φτάσει η ώρα της κάλπης.

Τότε , είναι βέβαιο πως ακόμα και ο κ. Κόκκαλης θα αντιληφθεί  ότι η βροχή σε Ημαθία και Λάρισα ή Τύρναβο είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα , με οδυνηρό όμως τρόπο. Οι ροδακινοπαραγωγοί θα τον ” μουσκέψουν ” με βροχή ψήφων αποδοκιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ