Η ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ…

Μακράν την καλύτερή της εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΛ που παίζοντας καλό αλλά κυρίως ουσιαστικό ποδόσφαιρο «φιλοδώρησε» τον Πανιώνιο με τέσσερα τέρματα, είδε τα δοκάρια να τη σταματούν άλλες δύο φορές, μα και τον εξαιρετικό Κότνικ να γλυτώνει την ομάδα του από διασυρμό.

Στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα, ειδικά μετά το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Τσιλούλη που έφερε και την αποβολή του, ενώ και το άγχος απομακρύνθηκε έστω και προσωρινά από τους «βυσσινί» ενόψει του «Γολγοθά» που ακολουθεί με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Φευ, τα όσα απαράδεκτα καταγράφηκαν στις κερκίδες του γηπέδου αφήνουν δυστυχώς σε δεύτερη μοίρα τους κατά τα άλλα πρωταγωνιστές του αγώνα, για να πάρουν τη σκυτάλη οι… αντιμαχόμενες πλευρές, θεωρώντας καλό να πιστωθούν ο καθένας για λογαριασμό του τη νίκη.

«Οι φωνές μας έφεραν τη νίκη» διατείνονται οι δυσαρεστημένοι με τη διοίκηση Κούγια που τον «στόλιζαν» καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας σε σημείο να έρθουν σε σύγκρουση με συνοπαδούς που διαφωνούσαν.

«Μπράβο στα παλικάρια που απάντησαν με νίκη στους αλήτες», επιμένει ο μεγαλομέτοχος, που με μια μνημειώδη ανακοίνωση αντέδρασε στις αποδοκιμασίες και έγινε θέμα πανελλαδικά λόγω των εκφράσεων που επέλεξε να χρησιμοποιήσει.

Και για να ολοκληρώσουμε τη φράση μας, ναι, η νίκη μπορεί να είχε σήμερα πολλούς πατέρες, αν και κατά τη γνώμη μας πιστώνεται ολοκληρωτικά στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία που έκλεισαν μάτια και αυτιά παίζοντας ποδόσφαιρο, μα το ίδιο συνέβη και με την ήττα.

Μόνο ορφανή δεν ήταν, αφού η εσωστρέφεια και η φαγωμάρα οδήγησαν τελικά σε ήττα μια ολόκληρη πόλη, με μια μερίδα της να παραμένει στα κάγκελα και τη συντριπτική πλειοψηφία να στέκεται αμέτοχη και παγωμένη παρακολουθώντας τον ανούσιο «εμφύλιο».

Καληνύχτα μας…

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: SDNA

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ