ΟΙ ΕΝ.ΠΟ.Λ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας , σε πρώιμη εορταστική διάθεση οργανώνουν μια νέα ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ με προϊόντα ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας τις ώρες 10:00-14:00.

Η διαδικασία των παραγγελιών έχει ήδη ολοκληρωθεί επιτυχώς.
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες που θα έρθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, ότι στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς θα διεξαχθεί παράλληλα με την Αγορά Καταναλωτών, και μία άλλη εκδήλωση αγώνων αυτοκινήτων.

Επομένως ο χώρος που χρησιμοποιούσαμε συνήθως ως πάρκινγκ θα είναι κατειλημμένος. Καθιστούμε λοιπόν την προσοχή των προσερχόμενων καταναλωτών, να εισέλθουν στο χώρο της Σκεπαστής από την αριστερή πλευρά του στεγάστρου (προς τη μεριά της οδού Καρδίτσης) εκεί όπου βρίσκεται στημένο το ξύλινο σπιτάκι-φυλάκιο του δήμου, και να παρκάρουν στον ελεύθερο χώρο που βρίσκεται δίπλα από το συγκρότημα του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου.
Βεβαίως, θα υπάρχει ειδική σήμανση και εθελοντές μας που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Η δική σας όμως προσοχή και συμμόρφωση με τις οδηγίες των εθελοντών, θα διευκολύνει την ομαλότερη και γρηγορότερη έκβαση της διαδικασίας.
Να είστε βέβαιοι ότι πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και σας θέλουμε συμμάχους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ