ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΣΕ Γ. ΚΟΚΚΟΥΡΑ, Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΚΑΙ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ο Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Στον Τύρναβο βρέθηκε σήμερα το βράδυ ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος τείνει να γίνει μόνιμος κάτοικος της περιοχής… Ο κ. Αυγενάκης ύστερα από πρόσκληση – πρόκληση του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας να δει από κοντά τη διαδικασία απόσταξης και τα γλέντια γύρω από τα καζάνια,

βρέθηκε στην πόλη του κρασιού και του τσίπουρου και πιο συγκεκριμένα στο καζάνι της οικογένειας Β. Μανδηλά, όπου είχε στηθεί ένα μαζικό γλέντι προς τιμή του.

Ο κ. Αυγενάκης που έδειχνε ενθουσιασμένος από την υποδοχή, αλλά και από τη συμμετοχή μελών και φίλων της ΝΔ, από όλο το νομό και γιατί όχι από τη Θεσσαλία, μοίρασε ευχές για επιτυχία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στους Γιάννη Κόκκουρα που τον υποδέχθηκε στο καζάνι, Ρένα Καραλαριώτου και Νίκο Ευαγγέλου που παρέστησαν στην εκδήλωση.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης απευθυνόμενος στον Γ. Κόκκουρα τόνισε ότι στη ΝΔ τους έχει πείσει για τις ικανότητές του και το μόνο που μένει είναι να πείσει και την τοπική κοινωνία με την παρουσία του και το συνδυασμό του ώστε να κερδίσει τις εκλογές του Μαΐου, κάτι που ο ίδιος και το κόμμα εύχονται.

Ευχές για καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές απηύθυνε στην κ. Καραλαριώτου, αλλά και στον κ. Ευαγγέλου.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι βουλευτές Χρ. Κέλλας και Γ. Κατσιαντώνης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Ν. Κατσαρός, στελέχη της ΝΟΔΕ Λάρισας, σύσσωμη η διοίκηση της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου με επικεφαλής τον πρόεδρο Ανδρέα Γιαννόπουλο και πολλά στελέχη του κόμματος, πολιτευτές, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και φίλοι της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κέτερινγκ ανέλαβε το κέντρο Κοινωνικών Εκδηλώσεων “ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ” στο λόγο του προφήτη Ηλία στον Τύρναβο αποσπώντας τα εύσημα για την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ