ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Ένα τέρμα και τρεις αποβολές ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Τύρναβο και τον Αμπελωνιακό, με τους παίκτες του Κ. Μαντζιώκα πιο ουσιαστικούς να πανηγυρίζουν στο τέλος τη νίκη χάρη σε τέρμα του Σπ. Βούκια.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές ο Αμπελωνιακός ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 34’, όταν ο Λιάκος συνδυάστηκε με το Βούκια και ο τελευταίος με όμορφο τελείωμα νίκησε το Χαλκιά δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 40’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νικολακούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Τύρναβος προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο οι επιθετικές προσπάθειες δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 57’ ήταν η σειρά του Πατσιωτού να πάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια δεχόμενος κόκκινη κάρτα από το διαιτητή της αναμέτρησης.

Με τις αριθμητικές ισορροπίες να έχουν αποκατασταθεί οι δύο ομάδες συνέχισαν χωρίς μεγάλη φάση, ενώ στις καθυστερήσεις ο Αμπελωνιακός έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Χότζα, που είχε περάσει λίγο πριν ως αλλαγή, με απευθείας κόκκινη κάρτα, κατάφερε όμως να κρατήσει το σκορ πανηγυρίζοντας τη νίκη.

Τύρναβος 2005 (Νίκος Σακελλαρίου):Χαλκιάς, Νταναβάρας, Καρράς, Κουτσοκέρας, Δασκαλόπουλος, Γανός (55′ Λώζος), Μπάκος Κ., Μπάκος Ι., Ντονούδης (70′ Κατσαρός), Κοκόμπελης (75′ Τατσελάρι), Πατσιωτός.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Χατζήνας, Φουδούλης, Γούτος, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Λιάκος (88′ Χότζα Κλ.), Νικολακούλης, Βούκιας (80′ Τεκέδης), Χατζούλης, Βαλατσός (70′ Καρυπίδης).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΕΠΣΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ