ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΣΤΑ BEST CITY AWARDS 2018

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τομέα του Πολιτισμού και για δεύτερη φορά στον τομέα της Ενέργειας, ο Δήμος Φαρσάλων βραβεύθηκε στα Best City Awards 2018, στον θεσμό που επιβραβεύει την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις Πόλεις και στο βάθρο των νικητών ανεβαίνουν οι καλύτερες και καινοτόμες πόλεις της Ελλάδας.

Ο Δήμος Φαρσάλων κέρδισε silver βραβείο για τα Διεθνή Αρχαιολογικά Προγράμματα που εκπονούνται υπό την αιγίδα του και silver βραβείο, επίσης, για το πρόγραμμα εγκατάστασης 62 μετρητικών διατάξεων ενέργειας στην Τ.Κ. Μεγάλου Ευυδρίου. Τα βραβεία παρέλαβε ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αναστάσιος Λιαπής.

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος δήλωσε για το σημαντικό αυτό επίτευγμα του Δήμου:

“Οι δράσεις του Δήμου συνεχίζονται με ένταση εργασίας και αμείωτο ρυθμό σε κάθε επίπεδο. Ιδιαίτερα, στους τομείς της ανάδειξης και προβολής του αρχαιολογικού πλούτου του τόπου μας, αλλά και εκείνο της ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων και ενεργειακής αναβάθμισης των υποδομών του Δήμου, με αναμενόμενο πλέον αποτέλεσμα τη διπλή και εφέτος βράβευση του Δήμου μας στο πρόγραμμα Best City Awards 2018.

Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου στους συνεργάτες μου και ιδιαίτερα στις δυο ειδικές συνεργάτιδές μου, την αρχαιολόγο Βάσω Νούλα και την πολιτικό μηχανικό Ηλέκτρα Θελούρα, για την ακάματη ενασχολήσή τους και την προσφορά του επιστημονικού έργου τους για τον Δήμο και τους δημότες μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ