ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΗΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Με επιστολή της καταγγέλλει επίθεση σε μαθήτρια Λυκείου από σκύλο στο δρόμο για τη στάση του λεωφορείου

Την ανάγκη λήψης μέτρων με στόχο την προστασία των κατοίκων της Τ.Κ. Δένδρων αλλά και της ευζωίας των αδέσποτων τονίζει σε επιστολή της προς το paidis.com, την οποία απέστειλε και στο δήμο Τυρνάβου τονίζει κάτοικος της Τ.Κ., υποστηρίζοντας ότι μαθήτρια Λυκείου σήμερα το πρωί δέχθηκε επίθεση από σκύλους.

Στην επιστολή της αναφέρει:

“Επίθεση από αδέσποτα δέχτηκε σήμερα το πρωί μαθήτρια Λυκείου της Τ.Κ. Δένδρων κατά τη διαδρομή από το σπίτι της στη  στάση του λεωφορείου που θα τη μετέφερε στο σχολείο της στο ΓΕΛ Τιρνάβου.

Το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των αδέσποτων , στους δρόμους της Τ.Κ. Δένδρων ,πολλά εκ των οποίων φέρουν «λουράκι» γεγονός που σημαίνει πως έχουν αφεθεί από τον ιδιοκτήτη τους. Και αν λοιπόν η υπεύθυνη συμπεριφορά έναντι των κατοικίδιών  μας είναι ζήτημα προσωπικού πολιτισμού και ήθους , η διαχείριση της όλης κατάστασης με τον αριθμό αλλά και την ευζωία των αδέσποτων σαφώς βαρύνει την οργανωμένη πολιτεία και εν προκειμένω το Δήμο Τιρνάβου.

Ως  εργαζόμενος γονέας  πολίτης του δήμου Τυρνάβου θα σας παρακαλούσα να ενημερωθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς ώστε να ληφθεί  μέριμνα τόσο για την ασφάλεια των πολιτών ,όσο και για την ευζωία των αδέσποτων τα οποία είναι το ίδιο θύματα με τον δεχόμενο την επίθεσή τους.

Αναμένω με ενδιαφέρον τις πρωτοβουλίες σας όσον αφορά τα ανωτέρω”.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ